Політика конфіденційності

Конфіденційність вашої персональної інформації дуже важлива для нас. Згідно закону "Про захист персональних даних" ми публікуємо Політику Конфіденційності, де описано, як відбувається збір інформації про користувачів та як ми її використовуємо.
Будь ласка, ретельно ознайомтесь із інформацією нижче.

1. Загальні положення. Наведена політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Закону «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних з ТОВ "Челлендж Аеро" (далі - Оператор).

2. Оператор ставить своєю найважливішою метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.

3. Ця політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі - Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про користувачів веб-сайту helicopter.ua

4. Оператор може обробляти наступні персональні дані Користувача: прізвище, ім'я, по батькові; eлектронна адреса; номери телефонів; адреса доставки. Ці дані Оператор отримує від користувача тільки тоді, коли користувач самостійно заповнює форму замовлення на сайті helicopter.ua та/або відправляє їх Оператору. Також на сайті відбувається автоматичний збір і обробка знеособлених даних про користувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-аналітики (Google Analytics та інших). Перераховані вище дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям Персональні дані.

5. Для збору інформації Оператор може користуватися маркерами Cookies; це невеликі інформаційні файли, які зберігаються браузером користувача сайту на жорсткому диску комп'ютера за запитом веб-сайту. Маркери Cookies не містять будь-якої персональної інформації і переважно використовуються  для розуміння масштабів аудиторії веб-сайту і розподілу трафіку; для збору і запису інформації про те, що користувачі переглядали на сайті; для управління інформацією сайту та її презентації. Оператор збирає таку інформацію і аналізує вцілому. 

6. Метою обробки персональних даних Користувача є інформування Користувача за допомогою відправки електронних листів; укладення, виконання та припинення цивільно-правових договорів; надання доступу Користувачеві до інформації та/або матеріалам, що містяться на веб-сайті. Також Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та події, що організовуються Оператором. Користувач завжди може відмовитися від отриманняі нформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти sales@helicopter.ua з позначкою «Відмова від повідомлень».

7. Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-аналітики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

8. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та/або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розміщені на сайті helicopter.ua. Заповнюючи відповідні форми та/або відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду зцією політикою. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).

9. Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

10. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіхможливих заходів, що виключають доступ до персональних данихне уповноважених осіб.

11.  Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних звиконанням чинного законодавства.

12. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора sales@helicopter.ua.

13. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора sales@helicopter.ua з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

14. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних,звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти.

15. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.